Untitled Document
 
Grundfos Yetkili Servisi
İser Teknik
Untitled Document
 
Untitled Document
 
  ÜRÜNLER
Untitled Document
  SERTİFİKALAR
GRUNDFOS ÜRÜNLERİ
 
  TEKNİK SERVİSLİKLERİMİZ
Grundfos Yetkili Servisi
 

Grundfos Yetkili Servisi

Grundfos, Servis Bakım Sözleşmesi ile işlerinizin gün içinde kesintiye uğramadan etkili şekilde yürümesini sağlar. Servis ekibimiz, olası sorunları engellemek ve ürünlerin arıza sürelerini en aza indirmek için pompayı periyodik olarak bakıma alır.

Grundfos Servis Bakım Sözleşmesi ile sisteminizden en yüksek verimi alacağınız garanti edilir. Servis Bakım Sözleşmesi, şirketiniz ve Grundfos servis arasında imzalanan bir taahhüt olup, indirimlerden ve kampanyalardan faydalanmanızı sağlar. Grundfos servisi ortağınız olarak seçtiğiniz takdirde, bakıma ayırdığınız bütçeyi her zaman kontrol altında tutabilirsiniz.

Grundfos servis sayesinde günün her saatinde benzersiz servis imkanlarına erişirsiniz. Grundfos Servis, sorunlarınızı en kısa sürede gidermek için titiz bir çalışma sergiler. Grundfos servis , pompalarınızın yıllık kontrollerinin ve koruyucu bakımlarının, Grundfos tarafından eğitim verilen ve sürekli güncel bilgilerle donatılan servis teknisyenleri tarafından gerçekleştirilmesini sağlar.

Grundfos, bunların yanı sıra Pompa Etüdü hizmeti de sunar. Pompa Etüdü, pompa sisteminizin yeterince enerji tasarrufu sağlayıp sağlamadığını belirleyerek masraflarınızın tam anlamıyla asgari düzeye inmesini sağlar. Tüm ürünlerimizin Ömür Boyu Maliyet analizlerini titizlikle yaptığımızdan, pompalarımızın gerçek maliyetleri üzerinde söz sahibi olabiliyoruz.



Untitled Document
 








  ANKET
Pompa ve hidrofor alırken hangi markayı tercih edersiniz?
Anket
Grundfos
Wilo
Standart
KSB